Con la tecnología de Blogger.

18/4/12

El Laboratori rep el Premi Nafent 2012


Voldríem compartir amb tots i totes vosaltres una gran notícia! El Laboratori Antiracista va rebre un nou guardó, en aquest cas un dels Premi Nafent 2011. Aquest guardó és atorgat per la Direcció General de Joventut i l’entitat GREC resolució de conflictes.

El Faheem Zia, acompanyat de la tècnica del Laboratori, van recollir el guardó, en representació de totes les activistes que van fer possible l’edició del 2011. En el seu discurs, Faheem va remarcar la importància del Laboratori com a eina per fer comú el sentiment de pertinença a Catalunya. El premi reconeix els projectes d’intervenció social impulsats per joves en el seu propi entorn social.
L’Associació Casal La Formiga ha rebut el Premi Catalunya de la 6a edició dels premis Nafent, pel seu projecte ‘Embolicant la Troca’. Entre els dos segons premis, un va atorgar-se a SOS Racisme, tal com hem mencionat, i l'altre a Càritas, per a la iniciativa "Apadrina un avi". En total, 70 propostes s'havien presentat en aquesta edició. Trobareu més informació al següent enllaç. Piqueu aquí:
L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el dia 2 de març a la seu de la Direcció Gral de Joventut de Barcelona.

0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.