Con la tecnología de Blogger.

24/10/07

Aquest divendres ens veiem al mau mau!!


El proper divendres 26 d'octubre al vespre no us podeu perdre el darrer acte del Laboratori Antiracista, les jornades que han reunit aquest cap de setmana (19-21 d'octubre) a més d'un centenar de joves treballant al voltant de l'antiracisme i les discriminacions des de dinàmiques tant diverses com l'assemblea, tallers de graffiti, hip hop, audiovisuals, concerts, teatre i un llarg etcétera.

Aquells que no vau poder assistir al Laboratori ara tindreu l'oportunitat de veure un reportatge sobre l'experiència que vam viure. Els que hi vau participar no us podeu perdre l'estrena del petit documental on vosaltres mateixos sou els protagonistes!

A més podreu veure els finalistes del concurs de curtmetratges antiracistes i escollir-ne el guanyador. Seguint l'objectiu de les jornades, aquest concurs pretenia recollir treballs audiovisuals que tractessin el tema del racisme, les discriminacions, la diversitat cultural, des del punt de vista dels joves.

Com ha resultat hem rebut diverses peces, totes d'entitats de joves de Barcelona, que donen un ventall de visions molt diferents sobre els temes tractats.

En la sessió programada a la sala mau mau, podreu veure els 3 finalistes i el mateix públic farà de jurat i decidirà amb les seves votacions quin serà el curt guanyador.

El divendres tenim una cita!!

Quan: divendres, 26 d'octubre a les 22h
On: sala mau mau de Barcelona, c. Fontrodona 33
Quant: gratis!!!




......................................................................................................................................................................


El próximo viernes 26 de octubre por la noche no os podéis perder el último acto del Laboratori Antiracista, las jornadas que ha reunido este fin de semana (19-21 octubre) a más de un centenar de jóvenes trabajando alrededor del racismo y de las discriminaciones que se derivan, desde dinámicas tan variadas como en asamblea, talleres de graffiti, hip hop, audiovisuales, conciertos, teatro y un largo etcétera.

Aquellos que no pudisteis asistir al Laboratori ahora tenéis la oportunidad de ver un reportaje sobre la experiencia que vivimos estos días. Los que sí que participásteis no os podéis perder el estreno del pequeño documental del cual ¡vosotros mismos sois los protagonistas!

Además podréis ver las piezas finalistas del concurso de cortometrajes antiracistas y escoger el ganador. Siguiendo el objetivo de las jornadas, este concurso pretendía recoger trabajos audiovisuales que tratasen el tema del racismo, las discriminaciones, la diversidad cultural, etc., desde el punto de vista de los jóvenes.

Como resultado hemos recibido diferentes piezas, todas de entidades de Barcelona, que ofrecen un amplio abanico de visiones de los temas tratados.

En la sesión programada en la sala mau mau, podréis ver los 3 finalistas y el mismo público hará de jurado y decidirà con sus votaciones cuál será el ganador.

¡¡El viernes tenemos una cita!!

Cuándo: viernes, 26 de octubre a las 22h
Dónde: sala mau mau de Barcelona, c. Fontrodona, 33
Cuánto: gratis!!!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.