Con la tecnología de Blogger.

1/11/11

Video de la Laila, participant al Laboratori: "La gent et fa diferenciar, et fa triar"

Debat "Identitats" Laboratori Antiracista 2011 from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.


Com et sents, Laila? “He tingut moments que m'he sentit catalana, moments que m'he sentit marroquina, moments que m'he sentit com una persona i punt, sense identitat moltes vegades". Aquesta infermera i escriptora de Vic, Laila Karrouch, és una de les joves participants del Debat - diàleg "Identitats" del Laboratori Antiracista 2011, que té lloc el pròxim 12 de novembre al Casinet d'Hostafrancs.


Us oferim aquest video molt interessant sobre la identitat de la Laila, que va arribar de ben petita a Catalunya, procedent de Nador (Marroc). “La gent et fa sentir diferent moltes vegades, et fa triar, et fa rumiar i et fa diferenciar", precisa, fent referència a la reacció de la gent davant de la seva condició. Ella, però, té molt clar quina és la seva opció vital i cultural: “Jo sempre he apostat per una sola cultura, que va creixent, que es va enriquint, que va augmentant".


Aquest petit video, realitzat per la productora El Tinter, és un tast promocional del debat - diàleg "Identitats", on la Laila participarà juntament amb altres joves fills i filles de famílies immigrades: la Gabriela Amugu, el Faheem Zia, la Patricia Porteros, el Walter Valderrama, el Karanmod, entre d’altres; un acte que comptarà amb la dinamització de l’Inongo Vi Makomè. L’Inongo, de l’Associació Itondi Kribi, escriu i treballa en favor de la interculturalitat i per potenciar l’apoderament i l’educació dels joves, especialment els fills i filles de famílies immigrades.


El Laboratori Antiracista són unes jornades per joves impulsades per SOS Racisme, tot i que aquest any estan coorganitzades juntament amb el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Més informació a sensibilitzacio@sosracisme.org


Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.