Con la tecnología de Blogger.

1/9/09

Laboratori antiracista '09: Endegant motors!


Com ja sabeu des de SOS Racisme i el Moviment Laic i Progressita estem acabant d'organitzar el Laboratori '09.
Se celebrarà del 22 al 24 d'octubre a l'Espai Jove La Fontana, així que podeu reservar-vos les dates.

Mitjançant un entorn obert, participatiu i d’intercanvi es posaran de manifest les denúncies, demandes i propostes, per tal de que joves i entitats exerceixin com a antiracistes actius. Tot generant sinèrgies que permetin una acció conjunta contra el racisme.

Durant el Laboratori antiracista ’09 hi haurà diferents tipus d’activitats. Els tallers, els quals caldrà inscripció prèvia, es treballarà a través d’eines comunicatives, artístiques i culturals (tradicionals, populars i innovadores) que utilitzarem per introduir elements de reflexió i treballar a l’entorn de temes com la vulneració de drets, la identitat, la desigualtat d’oportunitats, etc.

El Laboratori ’09 també comptarà amb diferents activitats obertes de reflexió, on es crearan espais de debat i participació per respondre a les necessitats tant dels joves com del teixit associatiu. Podem destacar el cinefòrum, teatre social i els diàlegs antiracistes, activitats obertes al públic en general.

També hi haurà activitats reivindicatives i de sensibilització, activitats lúdiques, activitats esportives i una trobada-debat on els joves podran compartir les seves demandes i denúncies, tot formulant propostes per tal de lluitar contra el racisme i la discriminació.

En breu penjarem el programa complert, i a partir del 20 de setembre s'obrirà el termini d'inscripcions. Recordeu que totes les activitats són gratuïtes!

El Laboratori també és a Facebook, així que us podeu fer amics buscant Laboratori antiracista

Apunta't al Laboratori antiracista. T'hi esperem!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.