Con la tecnología de Blogger.

30/9/10

Els músics s'impliquen pel Concert Solidari Antiracista 2010!



Ha estat complicat, però finalment us presentem un cartell immillorable pel Concert Solidari Antiracista 2010 que es farà demà divendres 1 d'octubre, un dels actes més multitudinaris del Laboratori Antiracista 2010! Joan Garriga, Marc de 9Son, Raworld i Ray Callao actuaran al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837), una barreja d'estils molt adequada pel Laboratori. La implicació dels músics, que s'han mullat per la causa antiracista, ha permès muntar aquesta iniciativa!

El concert començarà a dos quarts de deu del vespre als Exteriors del C.C. La Farinera del Clot, amb la rumba del Marc de 9Son, tot seguit amb l'actuació del cantant i acordionista de La Troba Kung-Fú (22h). Els pop-rockers dels Raworld oferiran una hora de bona música i versions, i, finalment, per tancar la festa, els Ray Callao (afro-llatí) mostraran el seu art a l'escenari i faran moure a tots els participants amb els seus ritmes cubans.

No us ho perdeu, recordeu, demà divendres dia 1 d'octubre a les 21:30h als Exteriors del C. La Farinera del Clot. A ballar pel Laboratori Antiracista 2010!

Concert
Joan Garriga + Marc de 9Son+ Raworld + Ray Callao
21:30h-22h- Marc (guitarra i veu) de 9son
22h-22:30h- Joan Garriga (acordió i veu) de La Troba Kung-Fú
22:30h-23:30- GRUP RAWORLD
23:30-1h GRUP RAY CALLAO
Inici del concert: 21.30h
Entrada: gratuïta
Lloc: Exterior del Centre Cultural la Farinera del Clot

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.