Con la tecnología de Blogger.

9/11/11

Video d'en Walter: “Cal que sàpiguen que no ets d’un altre planeta, que ets un més”

Debat "Identitats" Laboratori Antiracista 2011 from SOS Racisme-Catalunya on Vimeo.



“Al principi la gent em tractava amb sorpresa, rebuig, però tu has d’actuar de la manera més natural, donar-te a conèixer, donar els teus trets d’identitat, que sàpiguen que no ets d’un altre planeta, que ets un més”. Amb aquesta declaració d’intencions es presenta en Walter Valderrama, un jove que va arribar als 18 anys provinent del Perú. Què és per tu la identitat, Walter? “Allò que et marca i et dóna la teva pròpia personalitat, sense deslligar-te de l’entorn en què puguis viure”. En Walter reconeix que a la societat catalana hi ha racisme, però creu que davant d’actituds així, cal “ignorar”, “obviar”, i quedar-te amb allò positiu.



Aquest economista és un dels joves participants del Debat - diàleg "Identitats" del Laboratori Antiracista 2011, que té lloc el pròxim 12 de novembre al Casinet d'Hostafrancs.



Us oferim aquest video molt interessant sobre la identitat d’en Walter, que va arribar als 18 anys a Catalunya. Aquest petit video, realitzat per la productora El Tinter, és un tast promocional del debat - diàleg "Identitats", on en Walter participarà juntament amb altres joves fills i filles de famílies immigrades: el Faheem Zia, la Patricia Porteros, el Karanmod Singateh, la Teressa Juzwiak, així com la Laila Karrouch; un acte que comptarà amb la dinamització de l’escriptor Inongo Vi Makomè. L’Inongo, de l’Associació Itondi Kribi, escriu i treballa en favor de la interculturalitat i per potenciar l’apoderament i l’educació dels joves, especialment els fills i filles de famílies immigrades.



El Laboratori Antiracista són unes jornades per joves impulsades per SOS Racisme, tot i que aquest any estan coorganitzades juntament amb el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Més informació a sensibilitzacio@sosracisme.org

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.