Con la tecnología de Blogger.

27/10/11

El Laboratori Antiracista rep un premi a la seva trajectòria


Estem de celebració. Tot just ahir, la Fundació Lluís Carulla va celebrar la VIII edició dels Premis Francesc Candel. Aquests guardons reconeixen les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant i, enguany, el jurat ha decidit premiar alLaboratori Antiracista, una gran notícia per a totes les persones que s'hi han implicat al llarg de la història d'aquesta iniciativa!



Com sabeu, el Laboratori 2011 es farà el pròxim 12 de novembre, al Casinet d'Hostafrancs, per tant, aquest guardó representa un impuls per aquesta edició.

Aquest premi reconeix la tasca del Laboratori Antiracista per crear espais de trobada per a la sensibilització contra el racisme i la xenofòbia així com també per donar veu a joves i adolescents implicant al teixit associatiu jove català. El guardó també simbolitza un reconeixement a la trajectòria de SOS Racisme Catalunya treballant per garantir que tothom tingui els mateixos drets i oportunitats.

En l’acte de lliurament dels premis, celebrat dimecres dia 26 d'octubre al Pati Llimona, va quedar palesa la importància que iniciatives com el Laboratori Antiracista i d’altres tenen en la construcció d’una societat realment justa i igualitària. Així, els VIII Premis Francesc Candel també han reconegut les iniciatives del centre de Normalització Lingüística d’Osona, l’Institut Roquetes, l’Ajuntament de Tàrrega i l’Associació de Veïns de Rocafonda (Mataró).


Des del nostre bloc volem agrair, en primer lloc, a tots i totes les activistes que any rere any des del 2005 han fet possible aquesta iniciativa per joves; ara bé, també voldríem donar les gràcies a la Fundació Lluís Carulla i al jurat dels Premis Francesc Candel per haver decidit premiar, de entre 90 candidatures, al Laboratori Antiracista en aquesta edició.


Esperem doncs, que el Laboratori Antiracista 2011 sigui també un èxit!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.