Con la tecnología de Blogger.

8/10/12

Ja tenim el programa del Laboratori Antiracista 2012 !


Programa Laboratori Antiracista 2012
L’Espai Jove BocaNord acollirà els pròxims dies 16 i 17 de novembre les jornades per a joves del Laboratori Antiracista 2012. Ja us podem informar que tenim el programa de les activitats d’aquesta edició. Us el podeu descarregar pitjant aquí.

Aquestes jornades fusionaran els eixos: joves, cultura i antiracisme en un espai que inclourà tot tipus d’activitats d’intercanvi, denúncia i d’expressió cultural i comunicativa. Aquest any el lema serà “Com el racisme afecta els joves”

SOS Racisme Catalunya, el Consell de laJoventut d’Horta-Guinardó, Boca Ràdio, el Punt d’Informació Juvenil Punt 7 i esplais de lleure del districte són les entitats que impulsen les jornades.

Us presentem tot seguit el detall de les activitats que realitzarem.  Per apuntar-se als tallers, cal apuntar-se a sensibilitzacio@sosracisme.org. La resta d’activitats són obertes.

Programa del Laboratori Antiracista 2012:

1.Tallers (17-18:50h)


·Taller de l'oprimit per a joves: el racisme que afecta els joves? A càrrec de Difracciones. A través de les tècniques de teatre periodístic.  

·Taller Rimant rumors: taller a càrrec del Centre d’Estudis Africans (CEA) per combatre els rumor i els estereotips sobre les persones immigrades que poden tenir els i les joves catalan/es i que dificulten la convivència i les relacions interculturals. A través del rap, es pretén millorar el coneixement dels joves barcelonins sobre les realitats de les persones d’origen migrant, les seves aportacions a la societat catalana, i alhora influenciar positivament la relació entre els joves. Activitat dins del Catàleg de la Xarxa Antirumors de Barcelona.

·Taller de graffit: esprais en acció per reflexionar sobre les situacions de racisme.

·Taller de Comunicacció (ràdio i televisió): grup de joves que utilitzant les tècniques radiofòniques gràcies a l’associació Boca Ràdio cobriran els tallers per fer-ne un programa de ràdio que es retransmetrà tot seguit. Faran fotografies efímeres amb dispositius mòbils o càmeres.

Laboratori Antiracista 2011



 
2. Debat-assemblea: Com el racisme afecta els joves? (19-20:30h)
     Assemblea-debat: quatre joves explicaran primer situacions de racisme que han patit –racisme subtil o racisme explícit- i al final s'acabarà arribant a diferents conclusions sobre “com combatre el racisme”. Es treballarà en petits grups i en plenari.

3.Concert antirracista (21h-) 
      Espai de concert antirracista, amb grups d’Horta-Guinardó motivats en la lluita contra el   racisme i la xenofòbia! Estem tancant el cartell musical, que molt aviat us presentarem.



Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.