Con la tecnología de Blogger.

20/1/09

Vols conèixer als creadors de "El Truco de El Manco"

¡¡A mi no me digas que no se puede!!

Un gitano amb paràlisi física convenç al seu amic mulato, que porta anys conquetejant amb el món de les drogues, que junts poden fer realitat el seu somni: montar un estudi musical i fer del hip hop el seu mitjà de vida amb una idea molt clara “A mi no me digas que no se puede...”.

Aquesta ha estat la història més aclamada al darrer Festival de Cine de San Sebastián y nominada a 3 Premis Goya: “El Truco del Manco”; dirigida pel primer director negre espanyol, fill de pares immigrants, i protagonitzada per “El Langui”, líder del grup de hip hop “La excepción”.

El director, Santiago A. Zannou, descriu així la seva pel·lícula: “El lenguaje de El truco del manco” parte del Hip Hop y su cultura. El Hip Hop es competición, chulería, llanto, individualismo, arte, negocio, rudeza, alarde y denuncia. Y también es mezcla. “El truco del Manco” es mestizo, sea bueno o sea malo. Es un choque de diferentes culturas, no en vano la sangre de nuestros protagonistas es un mejunje africano, árabe, gitano, payo y latinoamericano.”

SOS Racisme - Catalunya et convida a veure la pel·lícula i conèixer el productor, el director i el protagonista del film i poder compartir amb ells, de tu a tu, les motivacions que els ha portat a endinsar-se en aquest projecte, el missatge anti-discriminació, les unions amb les seves experiències personals... i tot el que estigueu interessats.

Cine-fòrum “El Truco del Manco”

Visionat de la pel·lícula

Debat amb:
Luis de Val, productor.
Mediafilms
Santiago A. Zannou, director
Juanma Montilla “El Langui”, protagonista
Moderat per SOS Racisme.


Encara no hem tancat data definitiva, així que en breu us farem arribar les dades de l’acte esperant comptar amb la vostra participació.

Aforo limitat: si esteu interessats, envieu-nos un correu electrònic indicant el vostre nom i cognoms, entitat (si correspon), contacte i número de persones que vindreu a sosracisme(arroba)sosracisme.org

És una oportunitat única de veure una pel·lícula que no us deixarà indiferents, i poder compartir amb els protagonistes i director les nostres opinions i visions sobre la lluita contra les discriminacions en la nostra societat.

Més informació de la pel·lícula a http://www.eltrucodelmanco.com/

Organitzen:

Amb la col·laboració de:

0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

  ©Template by Dicas Blogger.