Con la tecnología de Blogger.

15/6/09

A l’octubre, torna el Laboratori antiracista!

Des de SOS Racisme i el Moviment Laic i Progressista organitzem, de forma conjunta, una nova edició del Laboratori antiracista.

Serà els dies:

23, 24 i 25 d’octubre

Espai Jove Gràcia (Gran de Gràcia 190 – 192, Barcelona)


El Laboratori antiracista ’09 serà un espai d’acció antiracista per joves i entitats de joves. Un espai de participació, d’intercanvi i d’acció centrat en la denúncia del racisme i la xenofòbia i en cercar la millor manera de combatre la seva presència a la nostra societat.

Tres dies d’activitats lúdiques, artístiques i de reflexió que barregen formes de cultura popular i tradicional catalana amb noves expressions culturals, artístiques i comunicatives que ens serviran per treballar i difondre el valor de l’antiracisme. El Laboratori antiracista està dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys, potenciant la participació de joves fills i filles de famílies immigrades.

Amb el Laboratori antiracista volem compartir com perceben o pateixen els joves el racisme a Catalunya i sumar esforços per posicionar-nos en contra i combatre'l. Mitjançant la participació activa, generarem pensament crític i les eines necessàries perquè els joves, de manera individual, i les entitats exerceixin, de manera quotidiana com a antiracistesactius. Tot generant sinèrgies que permetin una acció conjunta contra el racisme.

Estigues atent/a a les novetats del blog, ja que contínuament anirem actualitzant-ho amb tota la informació necessària per participar en el Laboratori antiracista '09.

Vine al Laboratori!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

  ©Template by Dicas Blogger.