Con la tecnología de Blogger.

24/10/12

El concert del Laboratori Antiracista 2012, ja té grups!


La part musical de les jornades per a joves del Laboratori Antiracista 2012 (16,17 de novembre) ja està confirmada! El Concert Antiracista programat pel dissabte 17 de novembre, a les 21:30h a l'Espai Jove Boca Nord, comptarà amb la participació dels grups: The Sphinters, Apac (Atomic Particles After Colision) i Extra-t-rastes.

El cartell del Concert Antiracista destaca per la seva varietat d’estils musicals. El rock més clàssic vindrà donat de la mà dels The Sphinters. La formació dels joves Apac, grup nascut al barri del Carmel al 2006, tenyirà el concert amb un estil groove, barrejat i fusionat amb el seu estil característic, que va del jazz-rock progressiu passant per les melodies èpiques del cinema, fins a un estil més funk.El to més reggea el portarà el grup dels Extra-t-rastes, uns ritmes ben esperats!

Aquests grups que s’han implicat solidàriament per la causa antiracista donaran la pinzellada final a les activitats programades per aquest Laboratori Antiracista 2012. Moltes gràcies a tots ells/es!

Si vols gaudir d'aquesta o més activitats, recorda que aquest any les jornades del Laboratori seran a l'Espai Jove Boca Nord. Més informació a sensibilitzacio@sosracisme.org

Anima't i participa!

0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.