Con la tecnología de Blogger.

8/6/12

Et necessitem per al grup promotor del Laboratori 2012!




Dimarts dia 5 de juny vam celebrar una nova reunió d’embranzida del Laboratori Antiracista 2012, al Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó (CJd7). Aquest any, com sabeu, el farem als barris d’aquest districte de Barcelona, i estem creant un grup promotor per pensar les activitats, que tenen tres eixos principals, els i les JOVES, la CULTURA i l’ANTIRACISME. Són els tres ingredients d’unes jornades per a joves que fem cada any a la tardor i que cada any obtenen resultats fantàstics! Per si no vau tenir ocasió de veure les fotografíes de les edicions passades, pitgeu aquí (edició 2010 i edició 2011).


En aquests moments, et necessitem per al grup promotor que estem articulant, per tant, no dubtis a escriure a sensibilitzacio@sosracisme.org o al nostre Facebook!

En la reunió del passat dimarts, l’Ignasi i el Facundo de l’associació Boca Ràdio,  l’Ona del Punt7, l’Ariadna del CJd7, una companya de l’esplai Xangó i l’Argentina i la Mar de SOS Racisme vam començar a imaginar activitats per al Laboratori. Una de les idees que va sorgir i que sens dubte treballarem en alguna de les activitats serà donar la veu a víctimes joves de racisme, tant de discriminacions més “subtils” (verbals, etc.) a agressions racistes que comporten violència.





Tot i que ens esperàvem més entitats del CJd7, l’època d’exàmens té a molts dels companys i companyes atabalats, per tant, els tornarem a convidar a la propera reunió, que serà el pròxim 21 de juny a les 20h al Punt7 (c/ Horta, 71), Punt d'Informació Juvenil d'Horta-Guinardó. La trobada està oberta a totes les entitats juvenils, culturals i de drets humans que treballen a Horta-Guinardó però també a tota Barcelona, així que no dubteu a passar-vos-hi. Servirà per a pensar quines accions volem programar en aquestes jornades (concerts, tallers de ràdio, teatre, etc.) Una abraçada antirracista!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.