Con la tecnología de Blogger.

2/8/12

La graella d'activitats del Laboratori comença a bullir!Les jornades per a joves Laboratori Antiracista 2012 comencen a tenir ja una graella amb cara i ulls, que es presentarà la primera setmana de setembre. Com sabeu, les dates ja són oficials, el divendres 16 i el dissabte 17 de novembre, a l'Espai Jove Boca Nord de Barcelona, equipament que col·labora amb l'acte. La darrera reunió del grup promotor del Laboratori, celebrada el dia 30 de juliol, va donar els seus fruits: una graella d'activitats que comença a bullir! Teatre social, rap, ràdio, debat i un concert antiracista ja són al programa consensuat entre les entitats co-organitzadores, SOS Racisme Catalunya, El Consell de la Joventut d'Horta Guinardó, Boca Ràdio (una de les membres del consell), així com el Punt d'Informació Juvenil d'Horta-Guinardó Punt7,  i d'altres entitats de lleure. 

Us convidem a sumar-vos a aquestes reunions a partir del setembre: estem buscant activistes que tinguin ganes de treballar els tres eixos del Laboratori: joves, cultura i antiracisme. No dubteu més i escriviu a sensibilitzacio@sosracisme.org
 A més, l'edició 2012 és especial perquè comptarà amb la participació de joves d'uns quants instituts de secundària d'Horta-Guinardó, els quals tindran un paper molt actiu el divendres dia 16 de novembre. Ja us explicarem la dinàmica que els hi estem preparant.

Un concurs de cartells

Aquesta edició, a més, comptarà amb un Concurs de Cartells del Laboratori Antiracista 2012. En col·laboració amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, diversos grups d'alumnat dissenyaran la imatge del cartell de l'edició present. El o la guanyadora aconseguirà un val d'obsequi gentilesa d'Abacus Cooperativa. Una notícia que us anirem desplegant en els pròxims posts. Salut i si marxeu a l'agost, a descansar i gaudir, que ja toca!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

  ©Template by Dicas Blogger.