Con la tecnología de Blogger.

3/12/12

Moltes gràcies a tothom que va fer possible el Laboratori Antiracista 2012!Fotografies Laboratori 2012


El passat 16 i 17 de Novembre es va celebrar el Laboratori Antiracista 2012 i volíem agrair a tothom la seva implicació i participació. Va ser un èxit de públic i energies! Cal agraïr la gran feina que han fet els organitzadors/es del Laboratori, especialment les diverses entitats de joves del districte d'Horta-Guinardó, el Consell de la Joventut d'Horta-Guinardóel Punt7Boca Ràdio, l'esplai Isard i els Punts Jip. A SOS Racisme Catalunya n'estem molt satisfets/es!

Un dels tallers del Laboratori  Antiracista 2012


El Laboratori ha tingut el suport de la Direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, la Xarxa Bcn Antirumors, l’entitat GREC
Les jornades per a joves, amb el lema "Com el racisme afecta els i les joves", van reunir grups d'esplais i caus del districte d'Horta-Guinardó i joves associats i no associats que tenien ganes de parlar sense embuts sobre el racisme. Primer, als tallers, després a l'assemblea-debat i finalment amb el concert antiracista! Tres espais que van complir els pronòstics de públic i de propostes per combatre el racisme. Podeu veure les fotos del divendres 16 clicant aquí,si voleu veure les fotos del dia 17 entreu aquí; també les trobareu a l'apartat corresponent del bloc. Finalment, podeu compartir-les usant els enllaços següents:

Dia 16 novembre


Dia 17 novembre


Aquesta edició no es podria haver fet sense la col·laboració de L'Espai Jove Boca NordL'IES Ferran Tallada  i tots els alumnes que van participar juntament amb els alumnes de 2n d'Animació Sociocultural que van organitzar la dinàmica de les fronteres, l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona per la seva implicació en el concurs del cartell, Difracciones amb el seu taller de teatre de l'oprimit, Rebobinart i al Hensen al carrec del taller de grafitti, el Districte d'Horta-Guinardó, Abacus Cooperativa per el premi del concurs, Spray Planet MTN colors per facilitar el material del taller de graffit, el Centre d'Estudis Africans amb el taller de Rimant rumors, Casal dels Infants per a l'Acció Social als BarrisBoca Ràdio i un altre grup de joves del projecte Barribook que es van encarregar del taller de comunicació, a més de la Montse Sòria (SOS Racisme). 

Debat-Assemblea


Aquesta edició del Laboratori va finalitzar amb el Concert Antiracista. Extra-t-Rastes amb els seu reggae, els ritmes d'APAC, el rock de TH'Esfínters a més dels Tabalers d'Horta i el grup Emetis són els grups que han participat solidàriament i han fet possible aquest concert. Gràcies a tots/es per la vostra implicació!


A tots i totes, MOLTES GRÀCIES i fins la pròxima edició!

Read more...

Seguidors i seguidores

Traductora

  ©Template by Dicas Blogger.