Con la tecnología de Blogger.

11/1/13

Un video-resum d'imatges del Laboratori 2012


Un dels activistes de SOS Racisme ha preparat un resum de fotografies en video de les jornades per a joves del Laboratori Antiracista 2012, celebrades els dies 16 i 17 de novembre a l'Espai Jove Boca Nord. S'hi veuen instantànies del primer dia, la Dinàmica de La Frontera (16 novembre) i les activitats d'expressió cultural, artística i comunicativa de la segona jornada (17 de novembre).

En el debat-assemblea del Laboratori Antiracista 2012, s'hi veuen fotografies del grup de joves sudsaharians de l'associació musical Oshinguinea que vivien fins fa pocs dies a una de les dues naus desallotjades del Poblenou de Barcelona, joves que havien denunciat assetjament policial. Podeu accedir aquí al comunicat elaborat per SOS Racisme Catalunya rebutjant el desallotjament que va tenir lloc dilluns 7 de gener, al carrer Zamora.

Un equip audiovisual jove 
En aquests moments, un equip de joves implicats en el Laboratori Antiracista està editant les imatges de video que es van gravar durant les jornades, així com els fragments enregistrats per l'equip de Comunicacció. En les pròximes setmanes penjarem el resum audiovisual oficial. Us mantindrem informats/des. Gràcies!

0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.