Con la tecnología de Blogger.

11/11/12

Compte enrere per celebrar el Laboratori Antiracista 2012


Compte enrere per celebrar el Laboratori Antiracista 2012, aquest any a Horta-Guinardó! Tallers, assemblea-debat i un concert antiracista de primer nivell! Els grups que hi participaran solidàriament aquest dissabte 17 de novembre a l'Espai Jove Boca Nord són Extra-t-Rastes (reagge) (21:30h), APAC (funk) (22:30h) i Th'Esfínters (rock), a més dels Tabalers d'Horta i el grup Emetis. Us esperem perquè vingueu a fer pinya i escoltar les seves cançons antiracistes. 


El concert és un dels tres grans blocs d'activitats de les jornades del Laboratori Antiracista, que aquest any se celebren els dies 16 i 17 de novembre i que estan impulsades per SOS Racisme Catalunya i diverses entitats joves del districte d'Horta-Guinardó: el Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó, el Punt7, Boca Ràdio, l'esplai Isard i els Punts JIP. L'Espai Jove Boca Nord s'ha implicat també en l'organització d'aquesta activitat, que com om sabeu, són unes jornades que fusionen joves, cultura i antiracisme.

TALLERS (16:50-18:50h)
Amb el lema "Com el racisme afecta els joves", les jornades pretenen abordar aquesta preocupació compartida amb tallers:


ASSEMBLEA-DEBAT (19-20:30h)
O bé en l'assemblea-debat, on hem convidat joves que han patit situacions de racisme i farem un treball de discussió per veure les maneres de combatre el racisme. Serà un dels moments més interessants de les jornades! Hi haurà un convidat sorpresa.

CONCERT (21:30-00:30h)Com dèiem, Extra-t-Rastes, APAC i Th'Esfínters tocaran en el CONCERT ANTIRACISTA, tres grups compromesos amb la causa antirracista!
Els Tabalers d'Horta i el grup de joves Emetis també participaran en la part musical d'aquest Laboratori.


Activitat La Frontera, el dia 16 de novembreLes jornades aquest any tenen la participació de joves de secundària, en una activitat tancada! L'IES Ferran Tallada portarà divendres 16 de novembre a les 11:30h un dels seus grups d'ESO a participar en la dinàmica de La Frontera, que dinamitzaran animadors/es socioculturals formats també al mateix institut. A més, també hi participa el Casal Atlas, del Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris. Consistirà a reproduir una frontera real, a partir d'un joc de rol.

Qui fa possible el Laboratori antiracista?
El Laboratori té el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, la Xarxa Bcn Antirumors, l'entitat GREC. Resolució de Conflictes.

A més, no es podria fer sense la col·laboració, aquest any, de:
l'Espai Jove Boca Nord, l'IES Ferran Tallada, l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, Difracciones, Rebobinart, el Districte d'Horta-Guinardó, Abacus Cooperativa, Spray Planet MTN colors.

Com arribar-hi? L5 Carmel (sortida Llobregós)
Mapa: http://goo.gl/maps/DXzioSi voleu més informació o assegurar la inscripció, escriviu a sensibilitzacio@sosracisme.org o trucant al 933010597


0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.