Con la tecnología de Blogger.

20/7/11

Estem movent el nou Laboratori Antiracista 2011, aquest any a Sants!


Si al 2010 arrelàvem al Clot de Barcelona, aquest 2011 el Laboratori Antiracista es desplaçarà als barris de Sants. Aquestes jornades impulsades per joves i adreçades a joves, que es celebraran el 12 de novembre al Casinet d’Hostafrancs, comptaran amb un nou escenari immillorable: els barris de Sants, La Bordeta i Hostafrancs. SOS Racisme Catalunya i el Secretariat de Sants, La Bordeta i Hostafrancs estem ja col·laborant estretament per impulsar aquesta iniciativa, un espai cultural i de debat amb pocs precedents. Si vols unir-te a l’equip organitzatiu de SOS Racisme o simplement col·laborar-hi, contacta’ns a sensibilitzacio@sosracisme.org.

Les activitats que s’estan acabant de definir tindran un motiu comú: defensar els valors antiracistes sense eufemismes ni embuts, però alhora no oblidar que ens cal un nou concepte de ciutadania que englobi tots i totes nosaltres, els joves, garantint les mateixes oportunitats d’estudis i feina per a tothom, sense discriminar ningú. Des del 2007 que organitzem el Laboratori Antiracista com a tal i fins al moment ha estat un èxit.




Com farem possible el Laboratori? A través de tallers de teatre social i comunicació, als quals us hi esperem. Com a novetat, potenciem l’espai del debat, anomenat “Identitats”, un fòrum que partirà de les petites històries de vida de joves catalans fills i filles de famílies que van emigrar a Catalunya. Es parlarà sobre les seves identitats múltiples, dels avantatges (competències culturals) i també dels inconvenients (pressió familiar o discriminacions) de la seva posició.

El Laboratori Antiracista també és sinònim de cultura, per això gegants, castells, hip hop o rumba i altres formes expressives seran presents a les jornades.

Siguis jove o no tan jove, si tens ganes de conèixer per dins com es prepara el Laboratori Antiracista...

Si ets una entitat interessada a col·laborar o un sponsor amb ganes de contribuir a favor de l’antiracisme, contacta ara a sensibilitzacio@sosracisme.org o trucant al telèfon 933010597 (matins).



Quan quedem doncs per moure el Laboratori?

0 comentarios:

Seguidors i seguidores

Traductora

SOS Racisme

  ©Template by Dicas Blogger.